Kansrijk Mierlo-Hout gesponsord door Jan Linders Fonds 2020

Gepubliceerd op: 31 januari 2020 15:29
Gewijzigd op: 28 januari 2020 15:29

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Dit jaar is Kansrijk Mierlo-Hout uitgekozen voor het Goede Doelen Fonds van Jan Linders. Het is de bedoeling dat we een aantal grote activiteiten laten plaatsvinden in de winkel in Mierlo-Hout. Op zaterdag 18 januari hebben jullie ons al kunnen zien, toen we bij de ingang stonden met ‘enveloppen trekken voor het goede doel’. Dat liep heel goed en we hebben het streefbedrag gehaald. Hartelijk dank voor jullie bijdrage.

De opbrengst van vijf activiteiten die in samenwerking met Jan Linders in Mierlo-Hout worden georganiseerd, wordt verdubbeld door Jan Linders tot een maximum van € 500. Dus als wij € 500 halen, wordt dit verdubbeld naar € 1000. Dit is een heel mooi initiatief van Jan Linders.

Halen we maar € 200 dan verdubbelt dit naar € 400. Naast onze activiteiten, worden er vanuit Jan Linders twee keer collectieve activiteiten georganiseerd: in de week van 4 mei tot met 9 mei en in de week van 30 november tot met 5 december.

Onze volgende actie is tijdens de carnavalsoptocht op zaterdag 22 februari, dan staan wij bij de winkel in Mierlo-Hout met lekkere warme erwtensoep en tomatensoep voor € 1,00 en met warme worstenbroodjes en broodjes bokworst, ook maar voor € 1,00. Hiervoor kunt u terecht vanaf 12.30 uur. Dus gaat u naar de optocht kijken, hoeft u thuis niet te eten, maar kunt u voor een klein bedrag soep en een broodje eten. Dit alles natuurlijk ten bate van het goede doel: Kansrijk Mierlo-Hout. Ook staan wij bij ontbinding van de optocht met soep en worstenbroodjes en broodjes bokworst voor de mensen die met de optocht hebben meegelopen. Ook zij zijn dan in de gelegenheid om iets warms te kopen voor € 1,00  voordat ze naar de Geseldonk lopen.


Dit nieuwsbericht is 146 keer bekeken

X
X