Kan osteopathie iets betekenen voor jouw gezondheid?

Gepubliceerd op: 9 oktober 2020 16:20
Gewijzigd op: 9 oktober 2020 14:23

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

F Barbara van der Leij

Helmond: Indien je last hebt van rug- of nekpijn kan een behandeling bij een osteopaat zinvol zijn. Ook voor klachten als hoofdpijn, migraine, oorsuizen, prikkelbare darmen of moeheid kan osteopathie vaak iets betekenen.

Door het hele lichaam te onderzoeken en te behandelen kunnen blokkades worden opgespoord die niet direct met de klacht zelf in verband wordt gebracht. Je lichaam is een complex geheel en iedere verstoring werkt door in de rest van je lichaam. Een osteopaat kan blokkades oplossen waardoor klachten verminderen of verdwijnen. Een osteopaat zal altijd de verbinding zoeken met de reguliere geneeskunde, in veel gevallen kunnen verschillende therapieën elkaar aanvullen. Indien nodig zal de therapeut je adviseren om contact op te nemen met de huisarts of een specialist voor aanvullend onderzoek.

Covid19 en osteopathie?

Indien je een infectie met corona hebt doorgemaakt en ziek bent geweest kan het zinvol zijn om een afspraak te maken bij een osteopaat. Door osteopatische behandelingen verbetert het zelf herstellend vermogen van je lichaam en vergroot je kans op volledige genezing. Bijzondere aandacht tijdens de behandeling gaat in dit geval uit naar je longen en longvliezen. Deze zijn vaak aangetast door de ziekte.

Benieuwd of osteopathie voor jou of je kind oplossingen kan bieden?  

Ik behandel volwassenen, kinderen en baby’s. Ook zwangeren kunnen terecht bij mij in de praktijk. Kijk op de site www.puurosteo.nl voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op via e-mail of mobiel. Je kunt op alle werkdagen, behalve op dinsdag, terecht voor een behandeling. Op maandag en donderdag is het mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken. Tevens kan je makkelijk zelf een afspraak plannen via www.puurosteo.nl.
De praktijk PuurOsteo is gevestigd in Helmond/Stiphout, Dorpsstraat 51, info@puurosteo.nl, 0629409951
Dit nieuwsbericht is 212 keer bekeken

X
X