Kaas en ander lekkers bij Smaakenlust aan de Steenweg

Kaas en ander lekkers bij Smaakenlust aan de Steenweg
Gepubliceerd op: 7 oktober 2021 9:33

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

CENTRUM Op 7 oktober opent Smaakenlust een kaas- en delicatessenwinkel op de Steenweg in Helmond. Recht tegenover de bakker en de slager komt een sfeerwinkel die werelds is in kaas en smaak. Alexander van Roij, de trotse eigenaar van deze winkel, gaat samen met Hellen Vedder deze gezellige uitdaging aan.

Iedereen is uitgenodigd in de openingsweek vanaf 7 oktober om te kunnen proeven in een hippe winkel vol met Hollandse kazen en buitenlandse kazen met het grootste assortiment van de regio.

Ook is er een tassenactie. U krijgt tegen een geringe prijs een tas vol lekkers uit de winkel, gedeeltelijk gesponsord door de leveranciers. Op zaterdag 30 oktober komt er een kok die een heerlijke pasta maakt en iedereen die binnenkomt trakteert op Parmasan Reggiano. Kom proeven en genieten.

De noten worden vers gebrand in eigen keuken en mooi verpakt. Het assortiment is uitgebreid met heerlijke voorverpakte gerechten voor in de keuken. Een bijzonder smakelijke sortering oliën en azijnen mogen in de moderne keuken ook niet ontbreken .

De ruime sortering in de winkel zullen u het gevoel geven dat er op tafel iets heerlijks komt te staan. De kaasplank op maat is dagelijks te bestellen. Laat u maar eens adviseren in de winkel! Zij leveren de plank zo aan dat je alleen nog maar gaat genieten.

In de toonbank hebben zij heerlijke Italiaanse hammen, verse salades en tapenades. Heerlijke wijn bijpassend bij het seizoen wordt in de winkel verzorgd door wijnhuis Van Eyck. Bij binnenkomst wordt je verrast door een gezellige sfeer die eigentijds en uniek te noemen is. Een hele wand vol smaak-cadeaus, allemaal Milanees verpakt in alle prijsklassen. Lekker voor op tafel en heerlijk om op te eten of weg te geven voor als je iemand wil verrassen op zijn of haar feest. “Het binnenlopen moet een feestje zijn“, zegt Alexander. In zijn kaaswinkel is er altijd vernieuwing.

Een echte kaasmeester is op donderdag 7 oktober aanwezig. Gedurende de eerste 14 dagen na de opening staan er twee smaakmakers klaar om de klanten te adviseren en alle vragen te beantwoorden die je hebt met betrekking op de kazen die in de zaak aanwezig zijn. Een leuk advies dat je smaakpapillen triggert, hoe gezellig kan het zijn. Wil je je tafel mooi maken met Italiaans tafellinnen, dan kan dat ook. Er zijn tafelkleden, servetten en placemats, gemaakt in Italië en exclusief verkrijgbaar op de Steenweg bij Smaakenlust. Ook zijn alle kleden te leveren op maat, dus als u een wens hebt dan mag je die kenbaar maken. Portugees aardewerken ovenschalen en saladeschalen, zo hip en trendy in de mooiste kleuren. Prachtig voor op tafel.

Het enthousiaste team van Smaakenlust laat je proeven en beleven in de meest gesorteerde kaaswinkel van de regio. Naast al dit hartigs is er een hele afdeling Italiaanse zoetwaren. Van een handgemaakte cannoli tot een sortering koekjes van de fijnste koekenbakkers uit Italië. Zo mooi verpakt, dat het een feestje is om het doosje open te maken. Een bezoek aan hun zaak waar je alle smaken van lust, is zeer zeker de moeite waard.


Dit nieuwsbericht is 1295 keer bekeken

X
X