Jubileumboek 100 jaar RKSV Mierlo-Hout

Gepubliceerd op: 4 maart 2020 15:58
Gewijzigd op: 4 maart 2020 15:59

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: De festiviteiten van het 100-jarig jubileum van RKSV Mierlo-Hout zijn inmiddels al even achter de rug. Een jaar vol hoogtepunten waarin we ook terugkijken op een fantastische honderdste verjaardag. Als jubileumcommissie willen we iedereen dan ook hartelijk danken voor de medewerking en de aanwezigheid op onze evenementen.

We hebben echter nog één activiteit op komst: de presentatie van het jubileumboek van 100 jaar RKSV Mierlo-Hout!

Op maandagavond 9 maart zal het jubileumboek van 100 jaar RKSV Mierlo-Hout gepresenteerd worden in de kantine. Niemand minder dan toptrainer Ernie Brandts zal aanwezig zijn om het eerste boek te overhandigen aan drie leden die binnen de vereniging al heel veel meegemaakt hebben: Albert Hendriks, Riny van Vaalen en Adriaan van de Laar. Ernie Brandts zal ook een interactief verhaal vertellen over wat hij allemaal meegemaakt heeft in de voetballerij!

Om deze avond heen zal er ook een pubquiz georganiseerd worden met vragen die gaan over de voetbalclub. En om het nog mooier te maken zal er op deze avond een elektrische fiets te winnen zijn die gesponsord zal worden door de hoofdsponsor.

Noteer het vast in de agenda: 9 maart om 20.00 uur gaat het beginnen en de inloop is vanaf 19.30 uur.


Dit nieuwsbericht is 181 keer bekeken

X
X