Jubilarissen SV De Braak verrast

Jubilarissen SV De Braak verrast
Gepubliceerd op: 15 april 2021 13:00
Gewijzigd op: 15 april 2021 9:45

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Helmond-Noord SV De Braak, de fusieclub die ontstaan is uit Mulo en Helmondia, heeft in het weekend van 10 en 11 April een aantal personen verrast. Hier was een goede reden voor: het betrof hier allemaal jubilarissen van de club. Helaas is het op dit moment vanwege de coronabeperkingen niet mogelijk om jubilarissen uitgebreid in het zonnetje te zetten middels een huldiging. Vandaar dat al deze personen thuis verrast werden met een bloemetje en woordje aan de deur.

Ook waren 2 personen uitverkoren om door Dit is Helmond TV geïnterviewd te worden, een leuk item op dit Helmonds tv-kanaal was het resultaat. SV De Braak spreekt hiermee de grote waardering richting deze personen uit, die allen lid zijn tussen de 25 en 80 jaar! Zij zijn de club trouw gebleven al die jaren en hebben diverse functies verricht binnen de vereniging of zijn nu nog actief binnen de club. Als club kunnen we dus alleen maar trots zijn op deze personen!

Alle jubilarissen waren zichtbaar blij verrast met het bezoek. Zodra de mogelijkheid het toelaat, zullen alle personen officieel gehuldigd worden tijdens een feestelijke bijeenkomst op Sportpark De Braak.
Het betreft hier onderstaande personen:
Tino Daniels, Marion Stax, Willem v.d. Hoef, Joep Tilburgs, Raymond Tenhoeve, Albert Noijen, Mark v.d. Reek, Frank v.d. Berg, Nygel Hoek, Wilnard Dankers; allen 25 jaar lid.

Ton v.d. Boogaard, Stefan Manders, Mark Kolenberg, Patrick Winckens, Henk Giebels; allen 40 jaar lid
Ronnie van Kraay; 50 jaar lid.

Toon de Vries, Ludi Ermens, Peter v.d. Vorst; allen 65 jaar lid.

Paul Bongers, Harrie van Kraaij; 70 jaar lid.

Jan v.d. Heyden, Ad Lammers; 75 jaar lid.

Theo Lambert; 80 jaar lid.


Dit nieuwsbericht is 178 keer bekeken

X
X