Jubilarissen RKSV Mierlo-Hout

Gepubliceerd op: 25 november 2022 13:29

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT

Afgelopen maandag 14 november 2022 werd bij RKSV Mierlo-Hout de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering werden ondermeer diverse, voor de vereniging belangrijke items, besproken waaronder onder andere aanpassing van de statuten in verband met de WBTR.

Daarnaast werd er, zoals al jarenlang een goed gebruik is op sportpark ‘de Beemd’, deze avond een aantal jubilarissen voor hun langdurig lidmaatschap gehuldigd. Met dit jaar zelfs een viertal personen die 65 jaar lid waren van de vereniging.

Dit jaar betrof het de onderstaande jubilarissen:
25-jarig lidmaatschap
Jeroen van de Vorst
Dave Kornuijt
Pieter Smits
40-jarig lidmaatschap
Martien Zwanenberg
Marc van de Vorst
Hennie Vereijken
50-jarig lidmaatschap
Wilfried Verbakel
Rob Klaassen
Peter van der Putten
65-jarig lidmaatschap
Wim Kuijpers
Adriaan van de Laar
Noud Saasen
Pierre van den Wittenboer


Zoals gebruikelijk werd elke jubilaris door voorzitter Paul Lambrechts persoonlijk toegesproken en werd hen vervolgens, onder een welverdiend applaus van de overige aanwezige leden, het bijbehorende speldje opgespeld, alsmede een cadeaubon overhandigd. Dat RKSV Mierlo-Hout een vereniging is waar het kennelijk goed toeven is, moge blijken uit het feit dat het aantal jubilarissen jaarlijks alleen maar toeneemt. Vandaar ook de slogan ‘Lid van RKSV Mierlo-Hout ben je niet even, maar voor het leven’.


Dit nieuwsbericht is 84 keer bekeken

X
X