Jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens traditionele kerstgala van CV De Kluppels

Gepubliceerd op: 27 december 2018 14:43

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Op zaterdag 22 december vond het kerstbal van CV De Kluppels plaats. Het is inmiddels traditie om tijdens het jaarlijkse kerstbal op de laatste zaterdag voor Kerst het glas te heffen op het oude jaar en tegelijkertijd te proosten op de aanstaande feestdagen en het nieuwe jaar. Ook zetten we de jubilarissen in het zonnetje. Een carnavalsjubileum wordt bij CV De Kluppels om de 11 jaar gevierd.  

Dat onze club bestaat uit veel trouwe leden met een lange staat van dienst bewijst het rijtje jubilarissen. Ad Dirks en Marc van der Vorst werden gefeliciteerd vanwege hun 22-jarig lidmaatschap. Joop van Schijndel vierde zijn 33-jarig jubileum bij de vereniging. Toon van de Mortel, Peter Rooijackers en Johan Verbakel zijn al 44 jaren lid van onze vereniging. Antoon van Mierlo zet zich al 55 jaar in voor onze club. Niet op de foto staan Hennie Vereijken en Wim van den Boogaard. Zij vieren dit jaar hun 33-jarig respectievelijk het 44-jarig lidmaatschap van de vereniging.

Voor Johan Verbakel was de avond extra bijzonder. Hij werd tevens geïnstalleerd als nieuw erelid van onze vereniging. Johan is niet alleen 44 jaar lid van onze vereniging, maar heeft 20 jaar in het bestuur gezeten en een belangrijke rol vervuld als eerste penningmeester van De Kluppels. Mede vanwege zijn grote kennis van zaken, punctualiteit en harde werken is de club in financieel opzicht volwassen geworden. Daarvoor zijn we hem veel dank verschuldigd, en is deze uitverkiezing zeer op zijn plaats.

CV De Kluppels wenst iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en gezellig 2019 toe!


Dit nieuwsbericht is 155 keer bekeken

X
X