Jazz in Catstown komt terug!

Jazz in Catstown komt terug!
Gepubliceerd op: 26 augustus 2021 9:32

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021 zal het centrum van Helmond weer omgeven zijn door jazz-orkesten. Zij zullen voor diverse horecagelegenheden optredens verzorgen en lopen al spelend door het centrum.

Jazz in Catstown was een ‘begrip’ in Helmond. Op initiatief van Netwerkclub 0492 is het nieuw leven ingeblazen. Vorig jaar in juli 2020 startte Jazz in Catstown opnieuw op met een street parade. Ook dit jaar is er weer een street parade, maar dan uitgebreider. In samenwerking met de horeca van Helmond, zijn er speciale Jazz in Catstown-menu’s en tevens kan men genieten van een speciaal voor Jazz in Catstown gebrouwen blond bier, ‘All that jazz beer’.

Harbour jazzclub Helmond
De Harbour jazzclub is een informeel netwerk van ondernemers, jazzliefhebbers of anderszins leden die Jazz in Catstown een warm hart toedragen. Ook lid worden? Voor meer info: www.jazz-in-catstown.nl Het streven is om Jazz in Catstown weer als vanouds te organiseren, als meerdaags festival, met meerdere podia verspreid over het centrum van Helmond. Helaas laten de omstandigheden dat nu niet toe. Het volledige programma en informatie van de street parade, op 4 en 5 september, is te vinden op de website www.jazz-in-catstown.nl.

Jazz in Catstown komt terug!

Dit nieuwsbericht is 1740 keer bekeken

X
X