Jayden (7) en zijn gezin beleefden een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen!

Jayden (7) en zijn gezin beleefden een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen!
Gepubliceerd op: 15 april 2021 14:00
Gewijzigd op: 19 april 2021 9:17

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Er stond Jayden (7), Noah (2), David (16) en Rebecca en Robert een dag vol verrassingen te wachten. Het is Stichting Opkikker namelijk gelukt om zelfs in deze ‘coronatijd’ een fantastische Opkikkerdag te organiseren. Het doel van de dag? Even alle zorgen vergeten en vooral genieten met het hele gezin. Jayden is een kindje met een zwaar verstandelijke beperking en wordt behandeld voor epilepsie en heeft daarnaast ook autisme en een prikkelverwerkingsstoornis.

Dit heeft veel impact op zijn leven, maar uiteraard ook op dat van zijn broers en ouders. Stichting Opkikker heeft daarom een heel programma samengesteld met unieke activiteiten voor het hele gezin. Een lichtpuntje, helemaal in deze rare tijd. Op zaterdag 10 april werd het gezin ontvangen op Center Parcs de Eemhof. Hier mochten ze de hele dag gebruikmaken van een mooie bungalow. Vervolgens werden zij de hele dag verrast met verschillende activiteiten. Zo werden zij als VIP’s rondgereden in een limousine, werden er prachtige foto's van het gezin gemaakt door een professionele fotograaf, gingen Jayden en Noah dansen en zingen met de kinderband en ging het gezin op pad met de brandweer. De dag werd weer afgesloten in de eigen bungalow, waar een heerlijk diner op het gezin stond te wachten.

F | Ruby Oudejans, Stichting Opkikker


Over Stichting Opkikker
Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit 'vrij' van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein ook, echt superbelangrijk.

Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar. Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl

Jayden (7) en zijn gezin beleefden een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen!

Dit nieuwsbericht is 175 keer bekeken

X
X