Jan-Willem is de gelukkige winnaar van Rondje Helmond

Gepubliceerd op: 26 mei 2023 13:28

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Op zondag 7 mei werd er flink gefietst en gepuzzeld tijdens het fietsevenement Rondje Helmond. Ook dit jaar was de hoofdprijs een nieuwe fiets, aangeboden door Henk van Rooij Fietsen. De gelukkige winnaar is Jan-Willem Schoorman.

Deze prijs krijgt Jan-Willem niet zomaar. Alle fietsers kregen een stempelkaart met daarop een rebus. De gehele ronde moest worden gefietst om alle stempels en letters te verzamelen. Het woord van dit jaar was ‘bandenset’. Daarnaast moesten de fietsers laten weten wat zij het mooiste aan Rondje Helmond vonden. “Het mooiste aan Rondje Helmond is: dat je steeds weer wat anders ontdekt, zowel nieuw als geschiedenis”, aldus Jan-Willem.

Naast de fiets waren er ook strippenkaarten voor KidsPlaza te winnen. De jonge geluksvogels hebben inmiddels bericht gekregen.

Rondje Helmond
Het Rondje Helmond is een bewegwijzerde route door heel Helmond. Deze fietsroute van ongeveer 50 kilometer brengt je langs bekende en minder bekende plekjes. Het is een afwisselende route die je kennis laat maken met de binnenstad, architectuur, natuur en woonwijken.


Dit nieuwsbericht is 58 keer bekeken