Jan Biggel treedt op bij KASS!

Gepubliceerd op: 6 juli 2022 16:06

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO KASS is gespecialiseerd in aanhangwagens en verkoopwagens. Een gerenommeerd bedrijf dat staat voor kwaliteit en service, zowel voor bedrijven als particulieren. 

Sinds 2015 is KASS Qualified dealer van HAPERT aanhangwagens. Een zeer degelijk merk in deze branche. KASS heeft voor u een passende oplossing voor ieder transport. Mocht u in het standaard leveringsprogramma niet precies vinden wat u zoekt: ook voor speciaalbouw kunt u bij ons terecht. Naast verkoop verzorgen wij ook het onderhoud, reparatie en keuringen van aanhangwagens en paardentrailers. In onze eigen moderne werkplaats worden de onderhoudsbeurten uitgevoerd door ervaren, gekwalificeerde monteurs volgens de BOVAG-richtlijnen. KASS beschikt over een magazijn met een ruim aanbod in onderdelen en accessoires. En mocht u zelf reparaties willen uitvoeren aan uw aanhangwagen of paardentrailer, ook dan kunt u voor onderdelen en advies bij ons terecht. Tenslotte kunt u ook bij KASS een aanhangwagen huren.

Jan Biggel

Ondanks dat we met zijn allen afgelopen jaren toch in een rollercoaster zijn beland, hebben wij als KASS Group niet stil gezeten. Nu komen we met een ludieke stunt. Eén zoals die in de aanhangwagenwereld nog niet is voorbijgekomen: Wij laten Jan Biggel op al onze vestigingen in de week van 11 t/m 15 juli optreden vanaf 16:15 uur!

Jan Biggel werd in één klap een bekende Nederlander door zijn in Brabants dialect gezongen ‘Ons moeder zeej nog’. Iedereen zingt het vrolijke nummer inmiddels luidkeels mee. Wil je een optreden van Jan (gratis) meemaken? Kom dan binnenkort naar een van onze vestigingen, zie overzicht hieronder:

11 juliKASS NederweertHulsenweg 10, 6031 SP Nederweert12 juliKASS Pelt (locatie Staf Tours Lommel)Luikersteenweg 20, 3920 Lommel, Belgie13 juliKASS Gehamie HelmondSchootense Dreef 19-A, 5708 HZ Helmond14 juliKASS BladelAmbachtsweg 9, 5531 AC Bladel15 juliKASS OirschotBedrijvenweg 10, 5688XH Oirschot


Friet, snacks en drinken is aanwezig! Een friet  en snack of drankje krijgen jullie van ons!
Tot dan!


Dit nieuwsbericht is 133 keer bekeken

X
X