Jacques Vriens Cultuurprijs 2020 Online Editie, #doe mee!

Gepubliceerd op: 9 oktober 2020 11:46

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Na de succesvolle editie in 2018, komt de Jacques Vriens Cultuurprijs natuurlijk in 2020 weer terug! Echter, in verband met Corona lopen heel veel dingen dit jaar net iets anders en zo ook de uitreiking van dè jeugdcultuurprijs van Helmond.

Omdat een grootste en feestelijke uitreiking dit jaar niet mogelijk is, wordt het geen JVCultuurprijs 2020, maar JVCultuurprijs 2021. We stellen de grote prijs dus een jaartje uit.
Maar, alle creatieveling die de kwasten, potloden, dansschoenen of dwarsfluit al klaar hebben gelegd: er valt toch wat te winnen dit jaar! En wel via de online editie!

Van oktober tot en met december 2020 biedt de JVCultuurprijs die creatievelingen een digitaal podium. Elke maand wordt er één inzending gekozen, die een maand lang in de schijnwerpers staat op al onze digitale kanalen en die van onze partners. Ook krijg je een toffe goodiebag vol cultuur!

Inzendingen kunnen tot en met 30 november worden ingestuurd. Zorg dat je je naam en leeftijd vermeldt en gebruik #JacquesVriensCultuurprijs of #JVCultuurprijs. Je mag je inzending ook mailen via info@cultuur-contact.nl. Hier kan je trouwens ook met al je vragen terecht! Kijk voor nieuws, updates en natuurlijk de winnaars op facebook.com/JVCultuurprijs

Ben jij een creatief talent tussen 7 en 17 jaar of ken je iemand die mee zou kunnen doen? Tip hem of haar en stuur een inzending in!


Dit nieuwsbericht is 104 keer bekeken

X
X