Jaarvergadering huurders woCom Helmond

Gepubliceerd op: 19 mei 2023 12:59

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

HELMOND-WEST Op woensdag 31 mei organiseert Huurdersvereniging woCom Helmond haar jaarlijks overleg met haar huurders. Deze wordt gehouden in wijkhuis de Westwijzer Cortenbachstraat 70, aanvang 19.30 uur. De volledige agenda van deze bijeenkomst vindt u in deze Loop-editie of op de website www.hvwocomhelmond.nl.

Met deze jaarlijkse bijeenkomst wil het bestuur van HV woCom Helmond haar huurders, totaal ruim 2500 wooneenheden, informeren over het afgelopen jaar en zaken die in dit jaar met de corporatie woCom zijn gepasseerd.

Natuurlijk wordt verantwoording afgelegd over de financiën en het algeheel gevoerd beleid van de huurdersvereniging. Aanwezig zijn onder andere ook de professionals van woCom, net zoals huurderscommissaris de heer Jochem Deuten. Vertegenwoordiger van de ODZOB afdeling brandweer geeft voorlichting over het thema ‘brandveiligheid in en om de woning’.

Na afloop is er natuurlijk de traditionele nazit waarbij het hapje (bockworst met mosterd) en drankje niet zal ontbreken. De toegang is gratis.

Bestuur HV woCom Helmond

Voorzitter Berry Smits


Dit nieuwsbericht is 90 keer bekeken