Ja, ik wil! (nep)trouwen in Kasteel Helmond

Gepubliceerd op: 9 april 2019 15:45

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Wil jij ook heel graag een keer trouwen met wie je maar wil, en dan niet voor altijd maar gewoon voor 1 dag? Dat kan op zondag 14 april bij Museum Helmond, in Kasteel Helmond. En vergeet niet elkaar voor de eeuwigheid vast te leggen op camera voor de speciale trouwfotowand.

Het huwelijk is dan wel niet officieel, maar de liefde is echt. Of je nu trouwt met je beste vriend(in), je nieuwe liefde, je persoonlijke verzorger of …  iedereen in elke combinatie is welkom. Jouw (nep)huwelijk wordt een geweldige dag met alles erop en eraan: trouwoutfit, muziek, trouwarmbanden en niet te vergeten jouw eigen persoonlijke speech van de ambtenaar van de burgerlijke stand. Tot slot wordt er aan het einde van de ceremonie geproost en getoost en ontvang je een trouwcertificaat.

Aanmelden

Ook (nep)trouwen? Meld je aan via www.museumhelmond.nl/evenementen. Er zijn diverse tijden waarop (nep) getrouwd kan worden. Heb je nog vragen,  bel dan met tel 0492-587716 of stuur een mail naar info@museumhelmond.nl. Trouwen voor 1 dag kost € 30 per bruidspaar, dit is inclusief de toegang tot het kasteel. De gasten van het bruidspaar die ook bij de bruiloft zijn, betalen speciaal voor deze dag €5 en kinderen t/m 12 jaar €2,50.

Bezoekersinformatie

Kasteel Helmond maakt deel uit van Museum Helmond, samen met Kunsthal Helmond. Het stadskasteel dat midden in Helmond ligt, is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met de trein stap je uit op station Helmond, het is circa 10 minuten lopen naar het kasteel. Parkeergelegenheid (betaald) is onder de Kasteel-Traverse, op circa 3 minuten lopen van het kasteel. Ga naar www.museumhelmond.nl voor actuele informatie over openingstijden, prijzen en het activiteiten- en tentoonstellingsprogramma.


Dit nieuwsbericht is 270 keer bekeken

X
X