IVN Helmond seniorenwandeling

Gepubliceerd op: 25 november 2022 13:08

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

WARANDE

Op woensdag 30 november organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van het IVN Helmond een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar. De wandeling zal plaatsvinden in het Warandepark. Deelname is gratis, verzamelen bij de Kluis (inrijden via de Aarle-Rixtelseweg), slagboom midgetgolfterrein. Start om 10.00 uur.

Het IVN Helmond viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Om die reden wordt dit jaar de vroegere traditie, om regelmatig wandelingen te organiseren voor senioren, weer met enthousiasme opgepakt. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen. Tijdens de wandeling is er aandacht voor de natuur en cultuur van deze speciale plek, speciaal voor de laanbomen, de Beukenberg, het Jan Visser dierenparkje, het verdwenen Peapark, de rabatten, de eikencollectie, het grafeiland van de familie Wesselman, de ‘Adam en Eva-boom’, de actuele uitvoering van de boswerkzaamheden en nog veel meer. Leden van de Bomenwerkgroep van IVN Helmond nemen ook deel aan de wandeling om toelichting te geven.

Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet door gaat, bel eventueel 06 – 20 09 15 34. De wandeling is geschikt voor rolstoelers. De seniorenwandeling zal bij het IVN informatiebord bij de slagboom starten om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Informatie over het Warandepark is ook te vinden op de website van het IVN (www.ivn.nl/helmond) en staat ook in het jubileumboekje dat in juli is verschenen. Deelnemers krijgen na afloop het nieuwe jubileumboekje gratis mee naar huis.

Even op een rijtje:
Woensdag 30 november
10.00-12.00 uur
Start: de Kluis, slagboom.
Gratis deelname
Leeftijd: vanaf 55 jaar (jonger mag ook)


Dit nieuwsbericht is 64 keer bekeken

X
X