Inschrijving optocht Mierlo-Hout geopend

Gepubliceerd op: 14 januari 2020 11:36

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Onder het motto 'net niet de grootste, zeker wel de gezelligste van het zuiden' trekt zaterdag 22 februari de carnavalsoptocht door Mierlo-Hout. De inschrijving voor de optocht is inmiddels geopend. Aanmelden kan alleen via optocht@kluppels.nl.

Alle creaties worden gekeurd. Zogenaamde 'zuipwagens' krijgen geen startnummer en kunnen dus niet deelnemen aan onze optocht. De organisatie is in handen van Stichting Buitengebeuren Mierlo-Hout.

Route
Alle individuen, paren, kleine en grote groepen en wagens worden in de buurt van industrieterrein Houtsdonk opgesteld. Vanaf daar trekt de stoet door de Houtse Parallelweg en de Hoofdstraat. Ter hoogte van de Windmolenstraat wordt de optocht ontbonden.

Meedoen? Dat kan!
Deelnemers kunnen zich inschrijven in één van de volgende categorieën:
- Individueel
- Paren
- Groep klein (tot 10 personen)
- Groep groot (vanaf 10 personen)
- Wagen

Wil je je aanmelden met je wagen, groep of misschien wel alleen of met je maatje? Dat kan! Stuur dan een mail naar optocht@kluppels.nl. Er is geen inschrijvingsavond in de Geseldonk.

Helmondse Lichtjes Parade
Meedoen met de elfde editie van de Helmondse Lichtjes Parade? Dat kan ook! Op zaterdag 28 maart trekt de parade met prachtige verlichte creaties door de Houtse straten. Aanmelden kan via www.helmondselichtjesparade.nl.  


Dit nieuwsbericht is 345 keer bekeken

X
X