Inschrijving Oliemolense snuffelmarkt van start

Inschrijving Oliemolense snuffelmarkt van start
Gepubliceerd op: 1 juli 2021 9:35

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Suytkade, Voorpagina

HELMOND Op zondag 19 september aanstaande organiseert carnavalsvereniging de Olietrappers uit de Annawijk haar jaarlijkse markt. Heb je onlangs je zolder opgeruimd of heb je een uit de hand gelopen hobby die je graag wil laten zien aan de bezoekers of wellicht heb je andere spullen die je graag wilt verkopen, huur dan een kraam! Ook verenigingen die zich willen promoten op deze dag zijn van harte welkom.

Op deze dag is er voor ieder wat wils. Zo is er een rommelmarkt en een braderie en kinderen kunnen gratis hun speelgoed verkopen op de kleedjesmarkt. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Zo is restaurant Inclusief deze dag geopend, zijn er terrasjes en discjockeys zorgen voor de muzikale klanken deze dag. De markt vindt plaats op het Montgomeryplein en is deze dag geopend van 10.00 uur tot 15.30 uur. De entree bedraagt slechts € 1,- (kinderen tot 12 jaar gratis).

Een kraam huren kost € 17,50 en een grondplaats € 12,50. Voor het huren van een plaats, deelnemen aan de kleedjesmarkt of het promoten van je vereniging of organisatie, kun je contact opnemen met Annemarie Swinkels, telefoon: 06 – 43 49 79 79 of Peter Bevers, telefoon: 06 – 46 91 17 13 (gelieve na 18.00 uur) of via info@kvdeolietrappers.nl.

Inschrijving Oliemolense snuffelmarkt van start

Dit nieuwsbericht is 202 keer bekeken

X
X