Informatieavond nieuwbouwproject Oranjekade

Gepubliceerd op: 30 januari 2020 13:16
Gewijzigd op: 30 januari 2020 10:16

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Op woensdag 12 februari 2020 organiseert Rezidenz Development BV in samenwerking met BanBouw BV een informatieavond in de Cacaofabriek over de ontwikkelingen van het nieuwbouwproject 'Oranjekade' op de voormalige EDAH-locatie aan de Kanaaldijk N.O. in Helmond.

Tijdens deze avond worden de totstandkoming van het plan, de uitwerking van het ontwerp en het woningprogramma gepresenteerd door de stedenbouwkundige en de architect. Rezidenz zal zorgen voor een introductie en inzicht geven in de verwachte planning.

‘Oranjekade’ wordt gerealiseerd op de voormalige EDAH-locatie aan de Kanaaldijk N.O. De bestaande Albert Heijn XL blijft bestaan en wordt meegenomen in de plannen. Ter plaatse van de watertoren wordt in overleg met de gemeente Helmond een nieuw park gerealiseerd, waarbij de ‘Oude Aa’ weer een plaats krijgt. Het nieuwe park vormt de koppeling tussen het Havenpark en het Koningspark.

In ‘Oranjekade’ worden ongeveer 265 woningen en appartementen gerealiseerd. Het betreft een mix van koop- en huurwoningen verdeeld over 15 woongebouwen. Er komt een breed palet aan woonvormen zoals studio’s, patio’s en appartementen, maar ook stadswoningen en herenhuizen met meerdere woonlagen. Wonen is mogelijk vanaf ca. 40 m2 tot 200 m2 woonoppervlakte. Kortom: een project met veel diversiteit en dus mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in dit prachtige nieuwbouwplan en wilt u een presentatie bijwonen? Meld u zich dan aan via: www.oranjekadehelmond.nl/aanmelden.


Dit nieuwsbericht is 543 keer bekeken

X
X