Informatie- en aanmeldavond ROC Ter AA Helmond

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 10:36
Gewijzigd op: 17 mei 2019 9:42

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Helmond-Noord: Op donderdag 23 mei a.s. houdt ROC Ter AA een info- en aanmeldavond. Voor alle belangstellenden is de hoofdlocatie Keizerin Marialaan 2 in Helmond open van 18.30 tot 20.30 uur.

Tijdens de info- en aanmeldavond kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden nogmaals bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA hebben.

Docenten van alle mbo-colleges van ROC Ter AA (Bouw & Design, Business, Dienstverlening, ICT, Onderwijs & Kinderopvang, Techniek & Technologie, Zorg & Welzijn), Entreeopleidingen, VAVO en Volwasseneneducatie zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Topopleidingen

Een opleiding bij ROC Ter AA Helmond is een goede keuze. ROC Ter AA is het derde hoogst genoteerde roc van Nederland, zo blijkt uit de Keuzegids MBO 2018 én 2019. De Keuzegids beschrijft, vergelijkt en beoordeelt het opleidingsaanbod van álle Nederlandse mbo-scholen. Er wordt daarbij vooral gekeken naar het oordeel van studenten, het studiesucces (DUO) en de bevindingen van de Onderwijsinspectie.

De meeste colleges van ROC Ter AA scoren erg goed in de gids. Bovendien mogen alle Bouwopleidingen (13 opleidingen), alle opleidingen Welzijn (4 opleidingen), opleidingen ICT (3 opleidingen), de opleiding Particulier beveiliger én Mbo-verpleegkundige zich Topopleiding 2019 noemen.

Overgangsbewijs 3 naar 4-havo

Met een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo ben je toelaatbaar op het mbo. Een mbo-opleiding is een goed alternatief wanneer havo net iets te hoog gegrepen blijkt. Voor toekomstige studenten is het mogelijk om zich tijdens de info- en aanmeldavond direct aan te melden voor een opleiding.


Dit nieuwsbericht is 212 keer bekeken

X
X