Infoavond Vrije School Peelland

Gepubliceerd op: 13 mei 2022 13:06

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Kom je kennismaken met het vrijeschoolonderwijs? Op maandag 16 mei van 20.00 tot 22.00 uur vertellen we over ons prachtige onderwijs, dat aansluit bij de innerlijke ontwikkeling van kinderen! Je bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en luisteren. Meld je even aan via info@vrijeschoolpeelland.nl of 0492 – 547 628.

Op onze Vrije School Peelland werken wij met hoofd, hart en handen, vanuit de natuur en de seizoenen, met eerlijke materialen en aandacht en zorg voor elkaar en onze omgeving. We werken met een vast leerplan, waarbinnen veel vrijheid is voor de leraar om de lessen creatief vorm te geven, passend bij de klas.

In de eerste jaren is er veel aandacht voor spel en beweging. Kinderen kunnen bij ons echt kind zijn en ontwikkelen zich in een geborgen sfeer. Aan het eind van de basisschool bezitten onze leerlingen de vaardigheden die nodig zijn voor het voortgezet onderwijs en meer! Met een goed gevulde rugzak vliegen onze leerlingen uit na groep 8. Wij horen regelmatig terug dat zij op de middelbare scholen positief opvallen in het tonen van interesse, het graag willen leren en het nemen van initiatieven. Daar zijn we trots op!

De doorgaande lijn en de gedeelde visie van kinderopvang en onderwijs zijn duidelijk zichtbaar in onze school. Zowel in de pedagogische aanpak, als de inrichting van de ruimtes, het (les)aanbod en de keuze voor biologische, gezonde voeding. En het is natuurlijk duidelijk terug te zien in ons gezamenlijke groene, avontuurlijke schoolplein!

We laten het je graag zien en horen op onze infoavond van maandag 16 mei!

Vrije School Peelland
Helmondselaan 71
5702 NM Helmond
0492 - 547628
info@vrijeschoolpeelland.nl
www.vrijeschoolpeelland.nl


Dit nieuwsbericht is 36 keer bekeken

X
X