In de maand september gratis proeflessen Jeugdtheaterschool Annatheater

Gepubliceerd op: 11 september 2020 10:09
Gewijzigd op: 10 september 2020 10:15

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Speel je thuis weleens dat je een popster, een held of de baas van de wereld bent? Kom dan eens in het theater toneelspelen! Vanaf woensdag 16 september beginnen de cursussen op onze Jeugdtheaterschool weer. Kom in de maand september een gratis proefles volgen!

Op het toneel kun je van alles beleven. Je fantasie gebruiken om allerlei spannende, gekke en onverwachte situaties te beleven. Het is niet alleen ontzettend leuk om toneel te spelen, je leert ook nog een heleboel. In de acteerlessen werk je aan je houding, stem en verbeelding. Je vermogen om samen te werken, te presenteren en je fantasie worden verbreed.

In alle groepen krijgen kinderen en jongeren onder de enthousiaste begeleiding van theaterdocent Lavínia Germano professionele acteerlessen.

Doe je mee? Kom gratis en vrijblijvend een proefles volgen. De lessen worden vanaf 16 september op woensdagen en donderdagen gegeven.

“Op het toneel kan alles, hoe gek of ongeloofwaardig het ook is! Met de beste acteerprestatie, het mooiste decor en het prachtigste licht voel ik me een superster.” (Evi, 14 jaar)

Meer informatie: laviniagermano@annatheater.nl of bel: 06-44369288.

Voor lestijden: www.annatheater.nl rubriek Jeugdtheaterschool

Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond.

Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond.

info@annatheater.nl ; www.annatheater.nl

F Annatheater


Dit nieuwsbericht is 128 keer bekeken

X
X