In Beweging
Tegen Kanker
25 – 26 juni 2022

Gepubliceerd op: 17 juni 2022 14:22

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

In Beweging Tegen Kanker Helmond/Laarbeek is een 26-uurs evenement waar beweging, verbinding en saamhorigheid centraal staan.

In het weekend van 25-26 juni gaan wij rondom het Kasteel van Helmond samen bewegen tegen kanker. Van zaterdag 14.00 uur tot zondag 16.00 uur gaan verschillende teams in estafettevorm wandelen.
Met het evenement proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen. Het geld wordt verdeeld over drie lokale goede doelen die een positieve bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker: De Cirkel, Hospice de Populier en het Elkerliek Ziekenhuis, afdeling Oncologie.

In het bijzonder staan wij tijdens het evenement stil bij de eregasten, mensen die kanker hebben of kanker hebben overwonnen. Samen zorgen wij ervoor dat wij de eregasten een mooi en onvergetelijk weekend bezorgen. In het kasteel hebben de eregasten een eigen plek waar ze door vrijwilligers van De Cirkel ontvangen worden met koffie/thee en een luisterend oor. Ook worden de eregasten een diner, brunch, verwenmomenten en een workshop aangeboden.


Dit nieuwsbericht is 62 keer bekeken

X
X