Ibiza Markt terug bij Cacaofabriek Helmond

Gepubliceerd op: 20 juni 2018 16:29

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Suytkade: Je hoeft niet naar Ibiza af te reizen om één van haar typische hippiemarkten mee te maken. De Ibizamarkt komt namelijk zondag 1 juli weer terug bij De Cacaofabriek in Helmond. Live muziek, lekkere hapjes en natuurlijk: een vrolijke hippiemarkt waar je de hele middag kunt rondneuzen!

Ook dit jaar heeft de organisatie weer haar best gedaan om het hippiegevoel uit Ibiza naar verschillende plekken in Nederland over te brengen. Op zondag 1 juli tussen 12.00 en 18.00 uur is het de beurt aan Helmond.
Vorig jaar is het erg goed bezocht en de sfeer was fantastisch. Reden genoeg om er dit jaar bij te zijn. De toegang is gratis!

Hippiemarkt

Op de Ibiza Markt vind je ruim zestig standhouders met een exclusief aanbod van hippie -en chique producten die gerelateerd zijn aan het eiland Ibiza zoals: hippe fashion, sieraden, tassen, woonartikelen, beauty, beleving, eten en drinken. Op de markt wordt een sfeervolle lounge gecreëerd zodat de bezoeker tijdens het shoppen kan genieten van heerlijke muziek en een lekker hapje en drankje.

Live optredens

Klaar met winkelen? Dan kun je heerlijk loungen, terwijl je live optredens bekijkt. Verschillende deejays en live acts zullen het podium betreden.

Alle leeftijden

Op de Ibiza Markt staan food- en fashiontrucks. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen zij bijvoorbeeld hoepelen op het grasveld, reuze bellen blazen en er is een caravan waaruit geschminkt wordt, ook staan er springkussens. Graag zien we jullie zondag 1 juli. van 12.00 tot 18.00 bij de Cacaofabriek Helmond. Op zoek naar meer informatie? Kijk op www.hipandhappyevents.nl of www.cacaofabriek.nl


Dit nieuwsbericht is 329 keer bekeken

X
X