Ibiza-markt ON TOUR opnieuw in Helmond

Gepubliceerd op: 18 juni 2019 10:22
Gewijzigd op: 18 juni 2019 12:15

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Suytkade: Op zondag 30 juni van 12.00 tot 18.00 uur is het weer Ibiza-markt ON TOUR bij De Cacaofabriek in Helmond. De Ibiza-markt ON TOUR staat voor het vierde achtereenvolgende jaar in Helmond. Het belooft een dag vol gezellige kraampjes, lekkere drankjes en hapjes en live muziek te worden.

De Ibiza-markt bij De Cacaofabriek is een uniek dagje uit voor jong en oud. Naast alle kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele fashiontrucks kan de bezoeker ook terecht voor een hapje en drankje in een relaxte setting met zomerse livemuziek. Zoals de band Chico Cuantico: een band die de wereld wil verenigen door middel van muziek. Zij spelen onder andere cumbia, rumba, ballades en tango.

De Ibiza-markt is geïnspireerd op de hippiemarkten van Ibiza. Een markt waar moderne hippies  originele handgemaakte, hippie en bohemian producten aanbieden waaronder fashion, sieraden, beautyproducten, (woon)accessoires, kunst, vintage en (biologische) lekkernijen.  Naast Helmond kan je de IBIZA-MARKT dit jaar onder andere vinden in Den Bosch, Harderwijk, Nijmegen, Zandvoort en Zeist. De gehele tour is te vinden op de website www.hipandhappyevents.nl/agenda/. Benieuwd naar meer evenementen bij de Cacaofabriek? Kijk daarvoor op www.cacaofabriek.nl  


Dit nieuwsbericht is 527 keer bekeken

X
X