Hup hup naar een gezonder en gelukkiger leven met Huphup club Helmond

Gepubliceerd op: 14 november 2019 12:57
Gewijzigd op: 14 november 2019 10:03

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Door: Jet Vetter

Helmond: Lid worden van de Huphup club in Helmond betekent een eerste stap naar een gezonde en actieve leefstijl. De fitnessclub staat in België al jaren aan de top met maar liefst 30 vestigingen en in Helmond hebben we nu een echte primeur met de eerste Huphup club van Nederland. De fitnessclub is sinds kort gevestigd aan de Scheepsboulevard 2 in Suytkade (op de tweede verdieping van het Fletcher Hotel). Helmond heeft de Huphup club te danken aan René Xhofleer, zeker geen onbekende in de fitnesswereld.

Een goed opgeleid team sportcoaches staat klaar om aan de hand van een voor iedereen persoonlijk opgesteld trainingsprogramma ervoor te zorgen dat clubleden in 35 minuten veilig, effectief, efficiënt en zeer zeker ook met veel plezier werken aan hun lichamelijke conditie. Dit gebeurt in de zogenaamde Milon cirkel, een aantal in een kring opgestelde fitnessapparaten waarop op een slimme en verantwoorde manier wordt gewerkt aan alle spiergroepen.

“Wij zijn er voor een brede doelgroep”, vertelt Chanel Reijnders, één van de enthousiaste coaches van de club. “Voor jong en oud, voor mensen met gezondheidsproblemen zoals rugklachten, fibromyalgie en pre-diabetes, maar ook voor mensen die willen werken aan hun kracht, vitaliteit of af willen slanken. Na een intakegesprek wordt een persoonlijk plan opgesteld en kunnen de leden van de club aan het werk onder begeleiding van hun persoonlijke coach. In principe traint men, als stok achter de deur, op afspraak, maar men kan ook zonder afspraak binnen lopen om het trainingsprogramma te volgen.”

Op de Facebookpagina van Huphup Helmond staan zo kort na de opening van de club al diverse succesverhalen, zoals dat van de 20-jarige Caitlin: “Caitlin sport sinds september bij ons. Vanwege haar lichamelijke klachten was het voor haar bijna onmogelijk om te sporten zonder tijdens en na het trainen veel pijn te hebben. Sinds Caitlin bij ons sport kan ze eindelijk weer sportief bezig zijn en zo haar lichamelijke conditie gaan verbeteren!”

“Een voorbeeld om aan te geven, dat je niet uren hoeft te trainen om snel weer gezond en fit te kunnen leven”, aldus Chanel. “Op onze Facebookpagina staan ook gezonde recepten en tips voor een gezonde en actieve  leefstijl”.

De eerste 100 leden van de Huphup club krijgen bij inschrijving een gratis proefweek en 100 euro korting. Een mooie aanbieding waar nog beperkt gebruik van kan worden gemaakt.

Voor meer informatie: www.huphup.nl
of via Facebook: Huphup helmond

Foto v.l.n.r.: Katrijn, Chanel en Esmeralda.


Dit nieuwsbericht is 997 keer bekeken

X
X