Humanitas gezinsuitje naar Billy Bird maakt gezinnen blij!

Gepubliceerd op: 23 september 2022 14:01
Gewijzigd op: 23 september 2022 14:02

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND

Bij Humanitas Home-Start en bij de Humanitas Ruilwinkel zijn veel gezinnen die het ook financieel zeker niet breed hebben. Vakantie of eens een dagje naar een pretpark zit er vaak niet in.

Daarom organiseert de activiteitencommissie van Humanitas elk jaar een gezinsuitje voor deze gezinnen naar Billy Bird in Volkel. De hele dag is dan een feestje voor de kinderen en hun ouders, want alles is voor hen geregeld. Van het vervoer met de bus, de entree en eten en drinken tot aan een gezinsfoto en een mooie creatie van de ballonnenman aan toe. Door corona is het feestelijke gezinsuitje enkele jaren niet door kunnen gaan, maar afgelopen zondag kon het gelukkig weer doorgaan.

Dit geweldige gezinsuitje voor deze gezinnen die het al zo moeilijk hebben, wordt mogelijk gemaakt met particuliere giften en dit jaar heeft de Rotary Club Helmond Regio de organisatie van het gezinsuitje extra geholpen met een ruime gift. Het genot van de kinderen en de dankbaarheid van hun ouders voor dit festijn, maakt het tot een geweldig succes.

Ondersteunt u het gezinsuitje van Humanitas? Dit kan via www.humanitas.nl/afdeling/helmond/donatie-home-start-helmond.


Dit nieuwsbericht is 54 keer bekeken

X
X