Hulde aan de donateurs Verantwoording rookworstactie Caritas Pauluskerk

Gepubliceerd op: 20 januari 2023 11:24

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND
Ook voor het zesde jaar, heeft de oproep van de jaarlijkse rookworstactie zijn gehoor gevonden bij de diverse mensen, zowel via een donatie op de opengestelde bankrekening, als via gaven in natura afgegeven in de Pauluskerk.

Aan geldelijke donaties is er € 958,50 binnengekomen en de gaven in natura zijn € 161,50 (afgerond). Met andere woorden, de Rookworstactie 2022 heeft het geweldig totaalbedrag van € 1.100 opgebracht.

Bij deze zeg ik u heel hartelijk dank, mede namens de minderbedeelden en het hele kookteam, dat elke maandag mede door uw hulp een warme maaltijd kan bereiden voor hen die het echt nodig hebben. De rookworstactie is mede mogelijk gemaakt door de spontane medewerking van Weekblad de Loop, Rabobank en de wijkbladen, te weten Helmond-Noord en de Gazet van Dierdonk. Allen hartelijk bedankt.

Met bovenstaande verantwoording vertrouw ik erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht iemand vragen hebben of een meedenkgedachte willen ventileren, dan kan contact opgenomen worden met ondergetekende via telefoonnummer 0492 – 510 066.

Aan iedereen de beste wensen voor 2023 en nogmaals heel hartelijk dank namens alle betrokkenen van het Caritas-project Pauluskerk.

Ter info: elke maandagmiddag tussen 15:30 en 17:30 uur kan men etenswaren, die niet aan bederf onderhevig zijn, of een geldelijke donatie afgeven aan de Caritas-werkgroepvrijwilligers in de Pauluskerk aan de Paulus Potterlaan.

Gerard Klaassen


Dit nieuwsbericht is 62 keer bekeken