Houtsnippers Spaarsysteem gaat stoppen

Gepubliceerd op: 4 december 2020 13:12
Gewijzigd op: 4 december 2020 13:20

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Koop kerstloten en/of waardebonnen voor uw punten

Mierlo-Hout: In 2005 werd het loyaliteitssysteem Houtsnippers Spaarsysteem opgericht. De ondernemers in Mierlo-Hout wilden zo, door spaarpunten op een spaarpas weg te geven bij elke aankoop, hun klanten belonen en het winkelen op ’t Hout stimuleren. De eerste jaren liep dit voortreffelijk en werd er volop gebruik van gemaakt.

Maar tijden veranderen, internet rukt op en andere inzichten doen hun intrede. Helaas, heeft de stichting moeten besluiten om te stoppen per 31 december 2020. Vanaf die tijd worden er geen punten meer op de spaarpas bijgeschreven. Tot 31 december 2021 kan men de gespaarde punten inleveren voor bijvoorbeeld de aanstaande Kerstloterij met mooie prijzen en/of waardebonnen (geldig tot 31 december 2021), die te besteden zijn bij de aangesloten ondernemingen.

Kerstloten kan men kopen bij Wim Mulkens, Pastoor Elsenstraat, Supermarkt Jan Linders en Electroworld Wout van Vlerken op de Hoofdstraat. Waardebonnen voor gespaarde punten op de spaarpas kan men bij Wim Mulkens Witgoed verkrijgen.

Stichting Houtsnippers wil iedereen bedanken voor het mee sparen en ondersteunen van het systeem. De ondernemers blijven natuurlijk hun klanten met plezier bedienen en graag tot ziens in hun zaken. Is iets toch onduidelijk of hebt u vragen?

Mail dan naar info@houtsnippersnu.nl of kijk op www.houtsnippersnu.nl


Dit nieuwsbericht is 1373 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X