Hoogzomerdienstregeling

Gepubliceerd op: 3 juli 2020 13:34
Gewijzigd op: 1 juli 2020 13:56

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Vanaf zondag 5 julirijdt Hermes een hoogzomerdienstregeling. Dit betekent dat op een aantal buslijnen minder vaak wordt gereden. Er zijn ook lijnen die geheel of gedeeltelijk vervallen.

Er rijden geen buurtbussen

Door de huidige situatie rondom het coronavirus rijden de buurtbussen tijdelijk niet. Wel is het mogelijk om gebruik te maken van Taxbus.  Reizigers krijgen In de reisplanner www.hermes.nl of in de Hermes app het meest actuele reisadvies. Om verantwoord reizen in het OV mogelijk te maken, vragen we onze reizigers nog steeds om zich aan de landelijke spelregels te houden.

De volgende maatregelen gelden per 1 juli:

In het Openbaar Vervoer is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht.

Reis zoveel mogelijk buiten de spits. Houd je aan de corona hygiëneregels. Voor jezelf en voor een ander. Hermes verzoekt reizigers in de bus om via de achterdeur in te stappen én achterin in te checken. Volg de instructies van het OV-personeel.

Kaartje kopen

Buschauffeurs kunnen nog steeds geen losse kaartjes verkopen. Reizigers kunnen reizen met een OV-chipkaart of met een E-ticket. Saldo en E-tickets zijn te koop via www.hermes.nl.  Meer uitgebreide informatie kun je vinden op hermes.nl/corona.


Dit nieuwsbericht is 192 keer bekeken

X
X