Hints- en Prinseroaje bij de Keiebijters van start

Hints- en Prinseroaje bij de Keiebijters van start
Gepubliceerd op: 25 november 2021 12:35

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Zaterdag 20 november vond de eerste digitale kokerceremonie plaats op het Mizunallen-plein en daarmee is het startschot gegeven voor het Hints- en Prinseroaje.

Vanwege de huidige coronamaatregelen kon de traditionele kokerborrel geen doorgang vinden. Daarom werd op zaterdagmorgen om stipt 11.11 uur de naam van Prins Briek XLIX, onder toeziend oog van Opperbrouwer Noud Swinkels en notaris Steffie van de Ven, in de verzegelde loden koker gedaan door voorzitter Peter Adriaans. Deze koker blijft dicht tot aan de Prinsbekendmaking op 22 januari 2022. De ceremonie, die plaatsvond op het Mizunallen-plein, is terug te kijken via de website van de Keiebijters en de diverse socialmediakanalen.

Tijdens de ceremonie is de eerste hint bekendgemaakt en daarmee kan het ‘roaje’ beginnen. Vanaf dit moment wordt wekelijks een tipje van de sluier opgelicht over wie Prins Briek XLIX gaat worden via www.keiebijters.nl. Iedereen kan hieraan meedoen en wekelijks een leuke prijs winnen. De eindwinnaar, die uit alle mensen die de goede naam heeft geraden wordt getrokken, gaat in 2022 een prinsheerlijk jaar tegemoet met de diverse prijzen die door de Roajeschenkers worden aangeboden.

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nl.


Dit nieuwsbericht is 360 keer bekeken

X
X