Hil Helmond Zingt: ’t is Oit de Kunst.!

Gepubliceerd op: 27 januari 2020 12:52

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: het grootste meezingfeest van Helmond staat weer voor de deur! Op zondag 2 februari is het meezingen geblazen in zaal Traverse. Om 14.00 uur wordt het startschot gegeven voor een gezellige middag vol meezingplezier.

Het A-orkest van Harmonie Excelsior (Gemert) zorgt voor de muzikale omlijsting van het meezingspektakel. Zo’n zestig muzikanten staan te trappelen om het Helmondse publiek te laten horen wat ze in hun mars hebben. Het orkest staat onder leiding van dirigent Stijn Rutten en kan niet wachten om een feestje te bouwen op het podium.

Waar een feestje is, daar is One Two Trio! Deze drie heren zorgen ervoor dat overal het dak eraf gaat en dus ook in zaal Traverse. Meezingers als ‘Juffrouw Toos’ of ‘Toedeloe’ zullen de sfeer ongetwijfeld verhogen.

Natuurlijk mogen voorzangers Bart Abels en Theo Smits niet ontbreken. Ook zullen de ‘kraker-winnaars’ van de afgelopen drie jaar het podium beklimmen: Lekker meezingen met De Knallers, Wiesdehnaw en Wai! Bovendien zal iedereen na Hil Helmond Zingt weten dat we ook in Helmond heuse ‘Crazy Piano’s’ hebben! Kortom: de opmaat voor carnaval voor jong en oud.

Gratis Keiebijterskleuren

Jouw ticket voor deze middag zorgt er voor dat je er deze carnaval warmpjes bijloopt. Bij aanvang van dit muziekspektakel krijg je een Keiebijtersdas uitgereikt. Heb je al een das? Neem deze mee naar Hil Helmond Zingt en dan ligt er een nieuwe Keiebijtersgadget voor je klaar! Hil Helmond Zingt is dé opwarmer voor carnaval, dus smeer de stembanden en zing met ons mee!

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nl
Wanneer: Zondag 2 februari vanaf 14.00 uur (zaal open 13.30 uur)
Waar: Zaal Traverse, Steenweg 19
Kaartjes à €11,- te koop via de webshop op www.keiebijters.nl

(Bron foto; Wim van den Broek).


Dit nieuwsbericht is 389 keer bekeken

X
X