Hil Helmond Zingt 24 februari in De Traverse

Gepubliceerd op: 1 februari 2019 12:49

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Zij gelooft in mij! Blue Suede Shoes! I Will Survive! Dancing Queen!, zomaar wat kreten die tijdens Hil Helmond Zingt gespeeld worden. Op 24 februari 2019 (vanaf 14.00 uur) gaat hil Helmond zingen op de klanken van verschillende Helmondse muziekverenigingen.

Dit jaar is podium voor het Philbee-orkest van KSH Phileutonia en Fanfare De Vooruitgang. Het Philbee-orkest is een orkest voor jong en oud; de jongste muzikant is 12, de oudste 85. . Fanfare De Vooruitgang speelde dit jaar tijdens het muziekconcours in Veldhoven en zij weten als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen.

Onder leiding van voorzangers Bart Abels en Theo Smits hebben deze twee verenigingen als doel om De Traverse op haar grondvesten te laten trillen. De middag wordt afgesloten met een optreden van Senna Willems en Corry Konings. Sinds haar deelname aan Expeditie Robinson is Corry ‘King’ Konings helemaal terug.

Jong talent Senna Willems is geen onbekende op het Keiebijterspodium. Bovendien staat zij bekend als het meisje dat in enkele seconden alle juryleden om liet draaien bij ‘The Voice Kids’. Een boitegewóón mooie afsluiter van een gezellige meezingmiddag.

Gratis Keiebijterskleuren

 Bij binnenkomst ontvangt men op vertoon van het toegangsbewijs een Keiebijtersdas. Gasten die al in het bezit zijn van een das Krijgen op vertoon van die das een nieuwe Keiebijtersgadget.

Hil Helmond Zingt is dé opwarmer voor carnaval, dus smeer de stembanden en zing met ons mee!

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nl

Wanneer:           Zondag 24 februari vanaf 14.00 uur

Waar:                  De Traverse, Steenweg 19 in Helmond

Kaartjes à €11,- te koop via de webshop op www.keiebijters.nl


Dit nieuwsbericht is 356 keer bekeken

X
X