Het circus van Sinterklaas 2021

Het circus van Sinterklaas 2021
Gepubliceerd op: 11 november 2021 12:31

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

CENTRUM Voor dat je het weet, is het weer zover en zal de goedheiligman wederom zijn intrek doen in het Kasteel van Helmond. Helaas heeft de organisatie van het Kasteel de activiteiten door de coronacrisis in 2020 moeten annuleren. Maar de vooruitzichten zijn inmiddels positiever.

Door al die beperkingen afgelopen jaar, willen wij juist de jeugd dit jaar het circus van Sinterklaas niet onthouden. Als verschillende keren is het Sinterklaascircus een onderdeel geweest van Helmond Sinterklaasstad.
Na het overweldigende succes van 2019 is er ook dit jaar wederom besloten om de circustent bij het kasteel op te bouwen. Natuurlijk worden de coronaprotocollen doorgevoerd en kan iedereen op een veilige manier van de voorstelling genieten. Er is geen pauze en de hele voorstelling zal een uur en dertig minuten duren.

Het circus van Sinterklaas 2021 F | Sinterklaas Circus


Alle kinderen zitten of rond de piste of bij hun ouders. In de sfeervolle circustent met 350 zitplaatsen wordt een echt circusprogramma geboden met spectaculaire artiesten in sinterklaassfeer. Sinterklaas en zijn schoorsteenpieten in de hoofdrol zullen dit jaar een meer prominente rol in het programma krijgen. Het is een geheel nieuwe voorstelling voor alle leeftijden en er zal onder andere een spectaculaire finale plaatsvinden. Verder acrobaten, jongleurs, trapeze, vrolijke en ondeugende hondjes en natuurlijk de van Hollands Got Talent bekende illusionist Justin Ronday met een coole show waarbij je je afvraagt: is het echt of illusie?

Komt dat zien, komt dat zien! Hooggeëerd publiek en wees erbij! Spaar met Jumbo voor een superkorting. Je kunt zelfs kans maken op gratis kaartjes! Stuur een e-mail met je naam, adres en ‘Sinterklaascircus’ naar actie@deloop.eu en wie weet win jij 4 vrijkaartjes voor woensdagmiddag 17 november. Kijk voor meer informatie op www.sinterklaascircus.nl.


Dit nieuwsbericht is 985 keer bekeken

X
X