Herfstvakantie-activiteiten in het Land van de Peel

Herfstvakantie-activiteiten in het Land van de Peel
Gepubliceerd op: 22 oktober 2021 9:14

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Eropuit tijdens de herfstvakantie? Tussen 23 en 31 oktober worden er in het Land van de Peel weer talloze seizoensactiviteiten georganiseerd voor het hele gezin. Van griezeltochten tot spookhuizen en avondwandelingen. Hieronder staan de activiteiten van Helmond uitgelicht. Een volledig overzicht van activiteiten in de zes Peelgemeenten is te vinden op www.landvandepeel.nl.

29 oktober Halloweentocht centrum
De Halloween-kinderspeurtocht in het centrum vindt dit jaar plaats met als thema ‘Het afschuwelijke Aa-Monster’. Verdeeld over de route lopen een aantal verklede personages rond die uit het verleden van Helmond komen en eruitzien als hun nachtmerrie. Zij vertellen hun verhaal aan de kinderen. Alle winkeliers die meedoen, krijgen dit jaar weer een letter toegewezen die zichtbaar in de etalages te zien zal zijn. Kinderen lopen rond en speuren alle letters op. Samen vormen ze een moeilijk woord van hét toverkruid dat het monster onschadelijk maakt. De tocht is te lopen tussen 18:00 en 21:00 uur en is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Deelname aan de tocht is gratis.

29 oktober tot en met 6 november Het Krijsende Kerkhof
The Hellmond Haunters brengen in samenwerking met lunch- en leescafé de Bieb en Bibliotheek Helmond-Peel een unieke Halloween-ervaring met een griezelig en gratis toegankelijk spookhuis. Stap in een duistere wereld van angst en bereid je voor op een schrikbarende ervaring! Het spookhuis kent verschillende edities in de leeftijdscategorieën tussen 6 en 16+ jaar.

Het volledige programma is te vinden op www.facebook.com/HellmondHaunters. Locatie: Bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11.

Land van de Peel Het mysterie van Buntven DeWinkelVanHier

Dit nieuwsbericht is 288 keer bekeken

X
X