Henk van Rooij Fietsen staat al vier generaties garant voor een geslaagde aankoop

Gepubliceerd op: 23 januari 2020 14:35
Gewijzigd op: 23 januari 2020 11:41

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

Tekst: Jet Vetter

Helmond: Sinds 1924 weten Helmonders de familie Van Rooij te vinden als zij op zoek zijn naar een goede, betrouwbare fiets. Al vier generaties staat deze naam garant voor een geslaagde aankoop en daar blijft het niet bij, want bij Van Rooij hebben ze service en vakkundigheid hoog in het vaandel staan. “Kwaliteit is super belangrijk en daar staan wij voor”, aan het woord is Henk van Rooij, eigenaar van de bekende winkel aan de Mierloseweg 23.

“35 jaar geleden ben ik in de zaak gekomen. Mijn vader heeft me nooit gepusht, het ging gewoon vanzelf. Ik vind het nog steeds het mooiste vak van de wereld en het is toch fantastisch als je werk kunt doen dat je zo graag doet. Er is veel veranderd de afgelopen jaren. Mijn vader kocht in zijn tijd honderd fietsen in, vijftig dames- en vijftig herenfietsen. Als hij ze alle honderd had verkocht, begon hij weer opnieuw. Dat kan je je nu niet meer indenken. Wij hebben hier zo’n vijf- à zeshonderd fietsen op voorraad in de showroom staan. Onze leveranciers hebben daarbij nog veel andere modellen snel beschikbaar. Dus de keuze is heel groot”, vertelt Henk trots.

“In de loop van de jaren komen een ander soort klanten bij ons binnen. Vroeger was de fiets echt een vervoersmiddel. Je ging erop naar je werk, deed er je boodschappen mee en dat was het zo’n beetje. Nu stappen mensen ook voor de lol op de fiets. Daar beleven ze veel plezier aan en dat maakt het voor ons veel leuker. We zijn meegegroeid met de markt en proberen ons zo goed mogelijk aan te passen aan de vraag van onze klant. Dat doen we ook door het uitgebreide aanbod accessoires”.

“Dat fietsen gezond is weten we allemaal en het is bovendien een duurzaam product, dat past helemaal bij deze tijd”, aldus Henk, die samen met zijn team van twaalf man ervoor zorgt dat zijn klanten tevreden de deur uitgaan. “We zijn echt geen fietsenwinkeltje meer, er staat hier echt een stevig bedrijf, maar we proberen zo laagdrempelig en gemoedelijk mogelijk te blijven. Mensen kunnen gewoon bellen om een afspraak te maken voor een reparatie. We denken graag met onze klanten mee en nemen hen zo veel mogelijk regelzaken uit de handen. Zelfs voor het oppompen van een band kunnen onze klanten gewoon even binnen lopen. We helpen ze dan meteen”.

Henk en zijn team staan voor service en kwaliteit in combinatie met een concurrerende prijs . Zij verkopen alleen topmerken zoals Batavus, Bulls, Gazelle, Koga, Pegasus, Katarga, Sparta, Tern, Urban Arrow, Flyke, Loekie en Puky, spiksplinternieuw en tweedehands. In de modern uitgeruste werkplaats wordt met zorg gewerkt door gediplomeerde fietsmonteurs, die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben. Nieuw in het assortiment van Henk van Rooij fietsen zijn de  (elektrische) Tern vouwfietsen en minifietsen, handig voor op reis.

Op zoek naar een elektrische fiets? Bij Henk van Rooij Fietsen kunnen ook klanten op zoek naar een betrouwbare elektrische fiets terecht. Henk en zijn team staan klaar met volop informatie om de juiste keuze te maken en tevreden veel kilometers te maken op een nieuwe tweewieler. Vanzelfsprekend zijn de monteurs volledig opgeleid om dit soort fietsen te kunnen onderhouden en eventueel repareren. Uw fiets is bij hen in veilige handen, daar kunt u van op aan.

Bij Henk van Rooij kunt u eveneens aankloppen voor een ‘fiets van de zaak’. Deze regeling is sinds het begin van dit jaar namelijk terug. In een nieuw jasje, wel te verstaan. Henk en zijn team weten hier alles van. De zaak aan de Mierloseweg is naast lease a bike dealer nog dealer van een aantal andere leaseplannen, dus bij hen bent u aan het juiste adres voor advies en het uitzoeken van de lease fiets.

Voor meer informatie: www.henkvanrooijfietsen.nl

Henk van Rooij fietsen

Dit nieuwsbericht is 1960 keer bekeken

X
X