Helmondse Voetbalschool

Helmondse Voetbalschool
Gepubliceerd op: 1 april 2021 12:00
Gewijzigd op: 1 april 2021 10:07

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina
Talentvolle Helmondse tiener speelt zich in de kijker bij Feyenoord

HELMOND De scouts van Feyenoord hebben hun oog laten vallen op Mohamed Essakkati (15). De Helmondse middenvelder speelt momenteel nog bij VVV-Venlo, waar hij als een van de grotere talenten uit de jeugdopleiding geldt. De linkspoot heeft inmiddels al meerdere keren bij Feyenoord meegetraind.

De technisch begaafde Essakkati maakte een goede indruk tijdens zijn stage, Feyenoord bekijkt momenteel de mogelijkheden om de Helmonder volgend seizoen naar de onder 16 te halen. Binnen de jeugdopleiding van de Rotterdammers heerst wel wat onrust; onlangs werd bekend dat hoofd opleidingen Stanley Brard na dit seizoen opstapt. Dat doet niets af aan de interesse in Essakkati, die inmiddels ook bij andere clubs op de radar staat. Essakkati begon ooit met voetballen bij Helmondia, maar trok al op jonge leeftijd naar de opleiding van VVV-Venlo. Hij komt sowieso uit een talentvolle voetbalfamilie; zijn neefje Tarik speelt in de opleiding van Helmond Sport.

Helmondse Voetbalschool
Als voetbalschool valt men graag op in de voetbalwereld. De afgelopen jaren hebben zij meerdere samenwerkings-verbanden gecreëerd met als gevolg dat veel jeugdtalenten zijn doorgestroomd naar betaalde voetbal organisaties (BVO), zoals PSV Eindhoven, Ajax Amsterdam, NEC Nijmegen, VVV Venlo, Fortuna Sittard, FC Eindhoven en Helmond Sport. Jong en oud melden zich aan bij de voetbalschool. De doelgerichte trainingen zorgen ervoor dat de leden extra vaardigheden meekrijgen die nodig zijn om een professionele voetbalcarrière tegemoet te gaan. Met het oog op de toekomst zijn ze continue bezig met het ontwikkelen van hun spelers. Omdat ze een hecht samenwerkingsverband hebben met meerdere BVO’s zijn ze als voetbalschool continu in beweging en ontwikkeling. Om de top te behalen zul je hard moeten werken. Een goede voetballer zijn is top, een goede voetballer blijven is kunst.

Het doel is om de leden te ontwikkelen tot talentvolle (prof)voetballers door middel van disciplinaire, dynamische en doelgerichte trainingen. Hierbij staat de leerbehoefte en de wil om te leren van de leden centraal.

Meer info www.helmondsevoetbalschool.nl


Dit nieuwsbericht is 79 keer bekeken

X
X