Helmondse voetbalambitie aan één tafel

Gepubliceerd op: 22 augustus 2019 16:02
Gewijzigd op: 23 augustus 2019 13:22

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Op zondag 25 augustus lanceert het Tribune Sportcafé een nieuw concept. Bijna alle Helmondse amateurvoetbalclubs (8 van 9) hebben de uitnodiging aanvaard om op zondagmiddag 25 augustus vanaf 13.30 uur in de Cacaofabriek hun trainer/coaches af te vaardigen om gezamenlijk aan één tafel plaats te nemen.

Een dergelijke ontmoeting is een unicum voor de Helmondse voetbalsport. De presentatoren Cor van Gils en Guido van Erp gaan op zoek naar de ambitie, doelstellingen, motivaties en inspiraties van de Helmondse voetbalclubs en hun trainers.

In de 4e klasse F zullen maar liefst 10 Helmondse derby’s plaatsvinden maar ook in de andere klassen zullen er scherpe en interessante streekderby’s op het programma staan.

Hoewel een aantal trainers op hun stoel bij de verenigingen zijn blijven zitten zullen er ook gloednieuwe gezichten en oude bekende trainer/coaches op de Helmondse velden te vinden zijn.
Wie zij zijn en wat zij aan interessante informatie te delen hebben is dus te zien en te horen op zondag 25 augustus om 13.30 uur in de Cacaofabriek.

Ben op tijd, want vol is vol!

Locatie: De Cacaofabriek, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond
Tijd: vanaf 13.30 uur tot maximaal 15.00 uur


Dit nieuwsbericht is 238 keer bekeken

X
X