Helmondse Lichtjesparade is terug

Gepubliceerd op: 24 maart 2023 9:47

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT Na enkele jaren is de Helmondse Lichtjesparade weer terug. Zaterdag 25 maart zal er een mooie verlichte stoet door de straten van Mierlo-Hout rijden. Naast individuen, paren, kleine en grote groepen zullen er een groot aantal grote wagens meerijden in de parade. De parade start exact om 19.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. De start van de parade is op de Houtse Parallelweg en zal via de Hoofdstraat rijden waar op het einde de ontbinding van de parade zal zijn. Daarnaast zullen alle kinderen een 2-tal verrassingen ontvangen van de organisatie.

Nieuw dit jaar zijn een 2-tal prijzen voor de winnaar van de duurzaamheidsprijs én een publieksprijs. De publieksprijs zal door de toeschouwers bepaald worden aan de hand van een QR-code (onderstaand). De uitslagen worden real time weergegeven op grote schermen in de feesttent op het kerkplein.

De prijsuitreiking voor de diverse categorieën zal plaatsvinden in de feesttent om exact 23.15 uur.
Verder kan de organisatie met trots aankondigen dat ze erin zijn geslaagd om de speciale artiest Snollebolleke Tribute hebben kunnen contracteren. Hij zal een optreden verzorgen in de feesttent op het kerkplein tijdens de afterparty samen met de beste DJ van Brabant. We gaan er samen een  fantastisch feest van maken waarbij de tent is geopend van 19.00 tot 01.00 uur. Rondom de feesttent zijn er diverse food trucks aanwezig.


Dit nieuwsbericht is 447 keer bekeken