Helmondse Lichtjes Parade

Gepubliceerd op: 18 maart 2019 10:05

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Mierlo-Hout verandert zaterdag 6 april weer in een prachtig sprookjesachtig dorp. Tienduizenden lampjes kleuren de tientallen creaties tijdens de Helmondse Lichtjes Parade. Dit jaar belooft de jubileumeditie een ware knaller te worden. Het startschot voor de verlichte optocht wordt namelijk gegeven met een spectaculaire vuurwerkshow.

Niet de kwantiteit maar de kwaliteit staat ook voor deze tiende editie weer hoog in het vaandel. De route begint, net als bij de vorige edities, op industrieterrein Houtsdonk. Vanaf daar trekken de deelnemers vanaf 20.30 uur over de Houtse Parallelweg richting de Hoofdstraat. Ter hoogte van de Windmolenstraat eindigt de optocht.

In de grote verwarmde tent op het Kerkplein gaan we er vanaf 20.30 uur tot 01.00 uur een fantastisch feest van maken. Na afloop van de Helmondse Lichtjes Parade worden daar de prijswinnaars bekendgemaakt.

Op deze avond zijn de Hoofdstraat en de Houtse Parallelweg van 18:00 tot 23:30 uur afgesloten voor al het verkeer. Toegang tot de parade is € 2,50 per persoon, kinderen tot 4 jaar gratis.

Meedoen met de Helmondse Lichtjes Parade? Meld je aan via www.helmondselichtjesparade.nl.

Datum:      zaterdag 6 april
Tijd:           20.30 uur
Waar:         Centrum Mierlo-Hout (Helmond)
Prijs:          € 2,50 euro per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis)
Meer info: www.helmondselichtjesparade.nl


Dit nieuwsbericht is 450 keer bekeken

X
X