Helmondse culturele instellingen gesloten

Gepubliceerd op: 19 maart 2020 12:22
Gewijzigd op: 19 maart 2020 11:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: In de persconferentie van minister Bruins, minister Slob en het RIVM op zondag 15 maart is aangegeven dat alle eerder genomen maatregelen verlengd zijn tot en met maandag 6 april.

Het Speelhuis

Er zijn daarom geen voorstellingen in Het Speelhuis tot die tijd. Wij zijn in gesprek met de producenten van alle voorstellingen die gepland stonden tot en met 6 april om deze te verplaatsen naar een andere datum. Kaartkopers berichten wij persoonlijk zodra we daar meer over weten. U kunt zich voorstellen dat er landelijk tegelijkertijd soortgelijke vragen spelen. Hierdoor duurt het wellicht even voordat er voor elke voorstelling een nieuwe speeldatum is gevonden. Namens Het Speelhuis en de artiesten vragen wij daarom om begrip. Voor dringende vragen kunt u ons bereiken op 06-12760780 of viainfo@theaterspeelhuis.nl.

Annatheater

Annawijk/Suytkade: Het Annatheater is in verband met het coronavirus in ieder geval de hele maand maart gesloten. De lessen van de jeugdtheaterschool worden zo veel mogelijk online gegeven. Het is nog niet bekend of de voorstelling van de bekende Iraanse cabaretier Farbod op 3 april door zal gaan. Uiteraard hoopt het Annatheater snel weer publiek te kunnen ontvangen.

De Cacaofabriek
 
Helmond: Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van 15 maart jl. om het coronavirus in te dammen, heeft De Cacaofabriek besloten om al haar culturele activiteiten die gepland stonden tot 6 april te annuleren danwel te verplaatsen. Ook de horeca is sinds 15 maart 18:00 u gesloten. De creatieve bedrijven in De Cacaofabriek en Omroep Helmond blijven bereikbaar.

We begrijpen dat iedereen die kaarten in huis heeft voor de periode tot 6 april vragen heeft. We zullen iedereen zo snel als mogelijk benaderen, maar dit kan even duren. 

Bezoekers die digitaal een kaartje hebben gekocht ontvangen van ons een informatiemail. Heb je kaarten gekocht aan de balie voor de periode tot 6 april stuur dan een mail naar info@cacaofabriek.nl

Ook Museum Helmond heeft haar deuren voor het publiek gesloten.

F Wim van den Broek


Dit nieuwsbericht is 102 keer bekeken

X
X