Helmonds marketing bureau start innovatieve opleiding

Gepubliceerd op: 19 december 2019 14:27
Gewijzigd op: 18 december 2019 14:37

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Marketing bureau Afdeling Online start in maart 2020 met een innovatieve opleiding in samenwerking met het UWV en Servicepunt Leren en Werken. Het doel van deze opleiding is om 24 uitkeringsgerechtigden in de regio Helmond en Eindhoven om te scholen tot online marketeer. Enerzijds wordt er op die manier ingespeeld op het verminderen van de werkloosheid in de regio; anderzijds draagt dit traject bij aan de toenemende vraag naar goede online marketeers. Bedrijven kunnen vanaf vandaag bijdragen aan dit innovatieve initiatief door een stageplek aan te bieden.

Gedurende deze opleiding maken de studenten kennis met de online marketingwereld en krijgen ze praktische handvatten. Na een traject van zes weken brengen de studenten hun kennis in de praktijk tijdens een stage bij een organisatie in de regio Helmond of Eindhoven. 

Het doel van deze opleiding

De behoefte aan goede online marketeers groeit. Daarom zet Afdeling Online in samenwerking met het UWV en Servicepunt Leren en Werken een nieuwe opleiding op. Het doel van deze opleiding is om 24 uitkeringsgerechtigden om te scholen tot online marketeers en kennis te laten maken met het werkveld. De studenten leren over de basisbeginselen van online marketing: social media, SEO, copywriting, Google Analytics en e-mailmarketing. Daarnaast duiken ze in de trends en ontwikkelingen en leren ze tal van praktische vaardigheden. Vervolgens brengen de studenten hun kennis in de praktijk tijdens een stage, gedurende drie tot vijf maanden.

Gezocht: stagebedrijven in regio Helmond en Eindhoven

Na het opleidingstraject gaan de 24 studenten in het voorjaar van 2020 het werkveld in. Gedurende drie tot vijf maanden lopen ze fulltime of parttime stage bij een organisatie in de regio Helmond of Eindhoven. Daar gaan de studenten aan de slag met het uitvoeren van de dagelijkse online marketing en communicatiewerkzaamheden. Organisaties in de regio Helmond en Eindhoven kunnen zich aanmelden als stagebedrijf via afdelingonline.nl/stagebedrijf.

Meer informatie over deze opleiding?  

Wilt u meer informatie over deze online marketing opleiding of wilt u zich aanmelden als stagebedrijf? Ga dan naar afdelingonline.nl/opleiden of neem contact op met Anne Nicolai via anne@afdelingonline.nl of 0492-700220.

(Bron foto; Margot de Heide).


Dit nieuwsbericht is 135 keer bekeken

X
X