Helmondia en Rood wit ’62 samen op trainingskamp

Gepubliceerd op: 15 januari 2020 11:47
Gewijzigd op: 15 januari 2020 10:49

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Afgelopen weekend zijn twee amateurteams uit Helmond gezamenlijk op internationaal voetbal trainingskamp geweest. Helmondia en Rood wit ’62 reisde met 56 personen af naar Malaga, Spanje.

Helmondia speelt derde klasse en staan op dit moment eerste. Rood wit ’62 speelt vierde klasse en staat op de tweede plaats. Alle vier de dagen zijn ze met elkaar opgetrokken. Ontbijten, lunchen, dineren, strandwandeling, sightseeing Malaga stonden  op het programma ook een drankje (een paar) in de avonduurtjes hoorde er ook bij. Natuurlijk werd er ook getraind en een wedstrijd gespeeld mét officiële Spaanse scheidsrechter en assistent scheidsrechters.

Helmondia won deze wedstrijd met zes tegen vier van Rood wit’62. De wedstrijden tussen Rood wit‘62 en Helmondia worden vaak gekenmerkt door felle rivaliteit. Het zijn echte derby’s vooral daarom mag deze gezamenlijke activiteit als bijzonder gezien worden.

Trainers Juan Bonilla van Helmondia en Sad Yahia van Rood wit’62 kunnen terugkijken op een geslaagd mooi weekend. Helmond op zijn best.


Dit nieuwsbericht is 596 keer bekeken

X
X