Helmond Sport ‘Onze Club’ magazine

Helmond Sport ‘Onze Club’ magazine door Klaasen Vandeursen Communicatie
Gepubliceerd op: 4 juni 2021 9:19

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

KlaasenVandeursen gaat Helmond Sport magazine verzorgen

HELMOND De uitgave van het magazine Onze Club gaat Helmond Sport per direct, in samenwerking met de partner en sponsor KlaasenVandeursen Helmond, verzorgen. In goed overleg met Z Press (vorige uitgever) gaat ‘Onze Club’ met deze partners zelf de redactie, fotografie, ontwerp, opmaak, drukwerk, verspreiding en acquisitie op zich nemen.

Met deze activiteit probeert Helmond Sport zelf invloed uit te oefenen op de inkomstenstroom. Naast de catering van het restaurant en Business Club en de uitgave van Rond de Toss gaat Helmond Sport met professionele vrijwilligers ook het magazine nieuw leven inblazen. De komende weken gaan de club en KlaasenVandeursen actief op zoek naar adverteerders voor het magazine ‘Onze Club’, dat eind juli, begin augustus verspreid zal worden.
Er komen meer initiatieven om Helmond Sport te ondersteunen. Ook komt oud-speler Roland van de Kerkhof met de Helmond Sport-hypotheek.

Van de Kerkhof verwacht binnen enkele jaren 50.000 euro per seizoen op te halen voor de club, waar hij in het seizoen 1991-1992 zelf nog even speler van het eerste was.

KlaasenVandeursen Communicatie vind Helmond Sport de grootste ‘marketing tool’ van de stad Helmond. Elke week wordt Helmond genoemd op de landelijke tv/televisie en internetkanalen, laten we dit met zijn allen ondersteunen.

Kunt u niet wachten om hierin te adverteren dan kunt u zelf contact opnemen met de club via mailadres:
sales@helmondsport.nl of jenny@klaasenvandeursen.com


Dit nieuwsbericht is 77 keer bekeken

X
X