Helmond Sport licht optie in contract Karim Loukili

Helmond Sport Karim Loukili
Gepubliceerd op: 19 maart 2021 15:00
Gewijzigd op: 18 maart 2021 15:35

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Helmond Sport heeft de afgelopen tijd intensieve gesprekken gevoerd met Karim Loukili over zijn toekomst bij onze club. Het contract van de linksbuiten loopt aan het eind van dit seizoen af, maar biedt Helmond Sport een optie tot verlenging met een jaar. Het liefst wil Helmond Sport onze linksbuiten voor meerdere jaren vastleggen, maar Loukili heeft aangegeven niet in te gaan op deze aanbieding.

Hierop heeft Helmond Sport besloten om de optie te lichten, de huidige verbintenis is daardoor verlengd tot en met 30 juni 2022. Helmond Sport heeft echter wel begrip voor de wens van Loukili om een vervolgstap te maken in zijn carrière. Loukili hier zelf over: “Ik ben de club enorm dankbaar voor de kans die ze me dit seizoen hebben gegeven.
Sinds ik bij Helmond Sport ben heb ik de club positief zien ontwikkelen. Ik wil samen met de staf en mijn teamgenoten eraan bijdragen om die stijgende lijn vast te houden en uiteindelijk de club ook financieel helpen door een mooie transfer af te dwingen.”

De nu 23-jarige Loukili stond vorig seizoen onder contract bij Sparta Rotterdam, waar hij uitsluitend met het beloftenteam in de Tweede Divisie speelde. In de winterstop vertrok hij naar 1.FC Phönix Lübeck, toen uitkomend in de Oberliga (vijfde niveau van Duitsland). In dit seizoen kwam onze huidige clubtopscorer in 27 competitieduels voor Helmond Sport tot negen treffers en gaf daarnaast vier assists.


Dit nieuwsbericht is 98 keer bekeken

X
X