Helmond Sport heeft er een officiële supportersvereniging bij

Helmond Sport heeft er een officiële supportersvereniging bij We Are Helmond
Gepubliceerd op: 9 april 2021 14:00
Gewijzigd op: 8 april 2021 11:12

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

HELMOND We Are Helmond is vanaf nu de tweede officiële supportersvereniging van Helmond Sport. Het is de volgende stap in een ontwikkeling die in 2017 in gang werd gezet. Ooit begonnen als eenmalig initiatief om het 50-jarig bestaan extra kleur te geven, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige, professionele en gedreven club trouwe aanhangers die zich voor de volle 100 procent inzet voor het belang van Helmond Sport.

Dat doet de organisatie door tijdens en rondom wedstrijden activiteiten te organiseren, door via social media verbinding te zoeken met de stad en natuurlijk het jaarlijkse hoogtepunt: We Are Helmond the party in de Cacaofabriek. Dat alles draait maar om één ding: het vergroten van de aantrekkingskracht van Helmond Sport.

De organisatie heeft nu de gang naar de notaris gemaakt om We Are Helmond verder te professionaliseren, met goedkeuring van de club en in nauwe samenspraak met de Supportersvereniging Helmond Sport (SVHS). Alle partijen zien kansen om elkaar aan te vullen en verder te versterken. We Are Helmond blijft doen waar het goed in is en ontplooit daarnaast ook nieuwe activiteiten. Momenteel wordt onder meer onderzocht of er een heuse We Are Helmond-bus naar uitwedstrijden kan worden ingezet, in de hoop een nieuwe doelgroep aan te boren en het bezoekersaantal in het uitvak verder omhoog te krikken.

De organisatie hoopt daarom op brede steun. Word lid en praat, denk en feest mee. Dat lidmaatschap levert ook nog eens een hoop mooie voordelen op, die op www.wearehelmond.nl zijn te vinden, evenals de mogelijkheid tot aanmelden. En dat alles voor slechts 15 euro.


Dit nieuwsbericht is 122 keer bekeken

X
X