Helmond Sport – FC Eindhoven

Gepubliceerd op: 18 april 2019 12:28
Gewijzigd op: 18 april 2019 11:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Aanstaande vrijdag wacht er voor Helmond Sport een lastige wedstrijd wanneer het op bezoek gaat bij de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie, Sparta Rotterdam. Op tweede paasdag speelt het vervolgens de derby thuis tegen FC Eindhoven. De derby wordt gespeeld op maandag 22 april om 14.30 uur.

Sparta Rotterdam

Op goede vrijdag komt Helmond Sport in actie tegen Sparta Rotterdam. De oudste betaalde voetbalclub van Nederland bezit momenteel de tweede plaats en lijkt zich te moeten gaan richten op de play-offs. Sparta maakt enkel nog kans op het kampioenschap wanneer concurrent FC Twente de resterende vier wedstrijden verliest. Eerder dit seizoen bleek Helmond Sport nog te sterk voor de Rotterdammers. In het SolarUnie Stadion werd met 3-0 gewonnen door doelpunten van Swinnen, De Louw en Naudts.

FC Eindhoven

Op tweede paasdag ontvangt Helmond Sport vervolgens FC Eindhoven en wordt er om 14.30 uur afgetrapt in het SolarUnie Stadion. Voor Helmond Sport de mogelijkheid om het lastige seizoen nog wat kleur te geven terwijl FC Eindhoven nog strijdt voor een Play-Off ticket. De derby werd 23 keer eerder in Helmond gespeeld. Hiervan won Helmond Sport er twaalf, werd er vijf keer gelijk gespeeld en zes keer gingen de punten mee naar Eindhoven.

Kaartverkoop

Wil jij aanwezig zijn tijdens de derby? Kaarten zijn verkrijgbaar via www.helmondsport.nl/kaartverkoop of vanaf 13.30 uur bij de stadionkassa’s


Dit nieuwsbericht is 267 keer bekeken

X
X