Helmond Sport – FC Den Bosch

Gepubliceerd op: 6 september 2018 12:00
Gewijzigd op: 5 september 2018 15:23

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Aanstaande vrijdag staat voor Helmond Sport de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. In het eigen SolarUnie Stadion gaat de ploeg van Robby Alflen tegen FC Den Bosch op jacht naar de eerste overwinning van het seizoen.

Oude nest

Bij FC Den Bosch staat voormalig Helmond Sport doelman Wouter van der Steen op goal. Hij stond tussen 2009 en 2016 maar liefst 152 keer onder de lat bij Helmond Sport en keert met zijn nieuwe club terug op het oude nest.

Helmond Sport behaalde uit de eerste drie wedstrijden één punt minder dan onze tegenstander uit Den Bosch. Met een overwinning gaat Helmond Sport over de Bosschenaren heen. De ploeg van Robby Alflen gaat er vrijdag dan ook alles aan doen om de eerste winst van het seizoen te boeken.

Nieuwe gezichten

Op de laatste transferdag versterkte Helmond Sport zich met vier nieuwe gezichten. Met de komst van Dean Koolhof, Albian Muzaqi, Dion van Horne en Jordan van der Gaag is de selectie voor komend seizoen compleet. Volgens trainer Robby Alflen was het noodzakelijk dat er nog spelers bijkwamen. ‘’Wanneer bepaalde jongens het team beter kunnen maken zijn ze van harte welkom. Verder is het belangrijk een brede selectie te hebben aangezien je in de loop van het seizoen veelvoudig te maken krijgt met blessures en schorsingen.’’

Historie

De wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Den Bosch stond al negentien keer eerder op het programma. Helmond Sport wist op eigen veld zeven keer te winnen van de Bosschenaren, waarvan ook de afgelopen twee seizoenen in een overwinning eindigden. Vorig seizoen wist Helmond Sport met 3-1 te winnen, het jaar daarvoor met 2-0.

Ben jij erbij?

Wil jij Helmond Sport aanmoedigen tegen FC Den Bosch? Ga dan naar www.helmondsport.nl/tickets en bestel eenvoudig je ticket online vanuit huis. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf € 10,- (volwassenen vak O en P)

Dit nieuwsbericht is 400 keer bekeken

X
X