Helmond Sport en Roy Hendriksen na dit seizoen uit elkaar

Gepubliceerd op: 25 januari 2018 14:00
Gewijzigd op: 1 februari 2018 9:50

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: De wegen van Roy Hendriksen en Helmond Sport scheiden na afloop van dit seizoen. De club en de trainer hebben in onderling overleg besloten om het aflopende contract niet te verlengen.

Daarmee komt er een einde aan de samenwerking die twee seizoenen heeft geduurd.
Het absolute hoogtepunt onder Hendriksen was het bereiken van de halve finale van de Play-Offs om promotie naar de Eredivisie. “Ik wil de club graag bedanken dat ik mijn carrière als hoofdtrainer hier heb mogen beginnen. We willen het seizoen op een mooie manier afsluiten.

De eerste seizoenshelft verliep niet zoals gehoopt, maar met nog twee periodes te gaan kan er veel gebeuren. We willen graag stijgen op de ranglijst en wie weet kunnen we, net als vorig seizoen, in de periode iets bewerkstelligen. Ik zal, samen met de groep en de technische staf, de komende maanden alles geven om met deze mooie club te presteren”, aldus Hendriksen.

Onder Hendriksen wist Helmond Sport zich voor het eerst in drie seizoenen te plaatsen voor de Play-Offs. Helmond Sport wil Hendriksen graag bedanken voor zijn tijd als hoofdtrainer bij de club. “De samenwerking tussen Helmond Sport en Roy Hendriksen is er tot nu toe, sportief gezien, één met ups-and-downs geweest.

‘’We hebben samen mooie successen meegemaakt, maar ook mindere periodes gekend. We hebben uiteindelijk in overleg besloten om niet met elkaar verder te gaan. We hebben met Roy altijd zeer prettig en professioneel gewerkt en hebben er daarom het volste vertrouwen in dat we dit seizoen samen op een mooie manier af gaan sluiten”, aldus Marcel van den Bunder, algemeen directeur van Helmond Sport.

Dit nieuwsbericht is 474 keer bekeken