Helmond Sport en JVDI/De Fysioclub lanceren samen met Fitchannel.com een uniek initiatief: “De Heel Helmond Sport School”

Gepubliceerd op: 24 april 2020 17:00
Gewijzigd op: 24 april 2020 13:31

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: Veel mensen werken thuis, scholen zijn dicht en ook de deuren van sportaccommodaties zijn tot zeker 1 juni gesloten. Enorme maatregelen waar wij allen mee te maken hebben. De samenwerking van Helmond Sport, JVDI/De Fysioclub met Fitchannel.com biedt een uitkomst om fit en gezond te blijven.

Samenwerking

Met Heel Helmond Sport werken we met steeds meer mensen en organisaties samen om Helmond en de regio sportiever en vitaler te maken. Met de kracht van sport en de impact van het betaald voetbal in het bijzonder werken we aan het verbinden van mensen en organisaties. Samen zijn we sterk, in goede en slechte tijden. Daar is met Fitchannel.com een partner van de bovenste plank aan toegevoegd. Samen met de online sportschool nemen we een bijzonder initiatief om, zeker in deze moeilijke tijden, te blijven werken aan een gezonde levensstijl: de “Heel Helmond Sport School”.

‘HEEL HELMOND SPORT SCHOOL’

De HEEL HELMOND SPORT SCHOOL is een unieke samenwerking tussen Helmond Sport, JVDI/De Fysioclub en Fitchannel.com, dat een eigen online videoplatform met honderden workouts en duizenden recepten in de aanbieding heeft. Je wordt getraind door bekende personal trainers en dat aangepast op jouw niveau. Ook kun je een video zien van Jordy Thomassen, hoe spelers van Helmond Sport momenteel thuis werken aan hun fitheid. De sessies kun je volgen op je laptop, tablet of mobiele telefoon en dat op het moment en waar je maar wilt. Alle inwoners die in deze tijd hulp kunnen gebruiken bij het onderhouden van een actieve en gezonde levensstijl kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een gratis proefperiode.

www.fitchannel.com/heelhelmondsport

Bron foto; Vorig jaar werd het nieuwe concept ‘Heel Helmond Sport’ geïntroduceerd door de club. F | Wim van den Broek.


Dit nieuwsbericht is 529 keer bekeken

X
X