Helmond Sport contracteert Arno Van Keilegom voor drie seizoenen

Helmond Sport contracteert Arno Van Keilegom voor drie seizoenen
Gepubliceerd op: 23 april 2021 12:00
Gewijzigd op: 22 april 2021 9:47

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

HELMOND Arno Van Keilegom speelt ook de komende seizoenen bij Helmond Sport. De in dit seizoen van KV Mechelen gehuurde aanvaller heeft een contract voor drie jaar getekend.

Van Keilegom maakte op achttienjarige leeftijd de overstap van de jeugd van RSC Anderlecht naar de beloften van KV Mechelen, tot een debuut in het eerste elftal kwam het niet. Afgelopen seizoen werd de nu 21-jarige Belg na de winterstop door KV Mechelen verhuurd aan KSK Heist, een ploeg die op het derde niveau uitkomt.

Tot op heden kwam hij in 30 compe-titiewedstrijden uit voor Helmond Sport (vrijwel uitsluitend als rechtsbuiten), waarin hij maar liefst negenmaal scoorde en twee assists gaf. Arno Van Keilegom: “Ik ben erg blij een meerjarig contract bij Helmond Sport te tekenen. De overstap ging erg gemakkelijk en het gevoel bij de club was direct goed. Het belangrijkste is dat ik veel speelminuten kan maken en van toegevoegde waarde kan zijn voor het team met mijn doelpunten en assists. Ik wil dit de komende jaren graag verder uitbouwen en daardoor de club ook op de ranglijst verder doen stijgen.”

Technisch manager Louis Coolen: “Het contract van Arno bij KV Mechelen loopt aan het einde van dit seizoen af. Dat hij nu voor onze club kiest als volgende stap in zijn loopbaan, mag worden beschouwd als een positief neveneffect van onze samenwerking met KV Mechelen.

Het geeft aan dat wij een speler als Van Keilegom een prima platform kunnen bieden om aan zijn verdere ontwikkeling te werken.”

Helmond Sport contracteert  Arno Van Keilegom voor  drie seizoenen

Dit nieuwsbericht is 119 keer bekeken

X
X